Hallundbæk 2’er i Grand Prix

04-08-2018 07:57

Clara Hallundbæk blev med Quimono de la Roque nr. 2 i ungrytternes Grand Prix i Samorin i Slovakiet. Generelt bestod fredagen af gode danske resultater rundt om i Europa

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk og Quimono de la Roque.

Clara Hallundbæk stod for en topplacering i ungrytternes Grand Prix med Quimono de la Roque e. Kannan/Quick Star. Det lykkedes i alt 5 ryttere at komme i omspringningen, hvor en hurtig fejlfri tur med tiden 45,29 sekunder rakte til en andenpladsen. Fjerdepladsen gik også til en dansker. Christina Nielsen red med Lambert Ask e. Lambrusco Ask/Carthago Z (opdr. Stutteri Ask) også fejlfrit I hovedrunden og mødtes i omspringningen. Hendes tur var også fejlfri, men med tiden 53,73 sekunder rakte det til fjerdepladsen.

Clara Hallundbæk stod også for en topplacering på Dakar e. Utrillo van de Heffinck/Darco, efter de vandt en 140 cm klasse som eneste dansker i klassen.

Resultatet af ungrytternes Grand Prix kan ses her og 140 cm klassen kan ses her.

 

Junior Grand Prix
Hos juniorrytterne klarede danskerne sig også godt. Med Seana e. Stolzenberg blev Maria Barnewitz Schou nr. fem, efter en fejlfri omspringning med tiden 43,28 sekunder. Lige efter fulgte endnu en dansker, denne gang Kamilla Ladefoged Rasmussen med Errando. De red også fejlfrit i omspringningen med tiden 46,74 sekunder.

Resultatet af klassen kan ses her.

Camilla Mortensen stod for en tredjeplads på Quidor e. Quidams Rubin/Nimmerdor i en 125 cm klasse til samme stævne, og resultatlisten kan ses her. 


Andre gode danske resultater rundt om i Europa
Fredag har generelt stået for mange gode danske resultater. Her kan bl.a. nævnes at Karen Møller Rohde med 5-årige Kalissi Ask e. Chacco-Blue/Casir Ask (opdr. Stutteri Ask) fik en tredjeplads i CSIYH for 5 og 6 års i de Peelbergen. I samme klasse kom hun også på femtepladsen med den et år ældre Limara e. Limbus (opdr. Hans Jørgen Juhl). Hos de 7 årige heste blev det Karina Leichle der stod for en placering med Gamora O e. Tangelo van de Zuuthoeve/Verdi. Søren Møller Rohde fik en fjerdeplads på Chaco Finest Ask e. Chacco-Blue/Rouletto i en 130 cm klasse og Karen Møller Rohde fik endnu en god placering, denne gang en fjerdeplads på Varlie Ask e. Larimar/Quite Capitol i 135 cm.


Resultaterne af klasserne kan ses her.

I Verden stod Søren Pedersen for en placering på Tailormade Chloe Star PS e. Conthargos/Quick Star i youngstertouren. Lars N. Pedersen stod også for en placering, her i mediumtouren med Grafitti P e. Bøgegaarden’s Graf’s Stakkato/Cassini II (opdr. LP Springheste).

Resultaterne af klasserne kan ses her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen