Hallundbæk nr 2 i 145 cm i Mechelen

30-12-2022 13:58

Mille Albinus Hjermitslev

Det blev en god start på dagen for Emil Hallundbæk, der med Casirus placerede sig helt i top i dagens 145 cm ved World Cup-stævnet i Mechelen. Senere i dag venter ugens største opgave, World Cup-kvalifikationen

Copyright Ridehesten.com
Emil Hallundbæk og Chalisco. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredagens første klasse ved World Cup-stævnet i Mechelen, var en 5-stjernet 145 cm springklasse, der også gav point til verdensranglisten. Her var 39, af de ryttere der rider de 5-stjernede klasser ved stævnet, til start. Nummer 23 på banen var danske Emil Hallundbæk med den 13-årige oldenborg vallak, Casirus e. Castro 3/ Landor S. 

Ekvipagen leverede en fejlfri runde og var dermed videre til omspringningen. Her blev det til endnu en fejlfri runde i en hurtig tid, der gav dem andenpladsen. Vinderen af klassen blev belgiske Niels Bruynseels med hesten, Diornella-D e. Diamant de Semilly/ For Pleasure. Nummer tre blev svenske Erica Swartz med hesten, Jovita e. Caracas v. Wateringhoeve/ Jokinal de Bornival. 

Klokken 15.00 venter World Cup-kvalifikationen i 160 cm, hvor Emil Hallundbæk er nummer 24 på banen. Denne gang med tophesten, Chalisco e. Chacco-Blue/ Quidam de Revel. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Start- og resultatlister fra stævnet.

Se Emil Hallundbæk og Casirus' runde nedenfor.
 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner