Halvsøskende nummer et og to i Vallensbæk

13-06-2021 18:03

I høj solskin og stormende blæst, blev weekendens sidste klasser ved landsstævnet i Vallensbæk afholdt og i dagens Intermediare I, blev det til placering for Michael Søgaard på Jukebox og Ditte Birck Dragsted på Nat King Cole. Hestene har samme mor og er begge opdrættet af Jytte Kolster

Copyright Ridehesten.com
Belinda Elmholt Jeppesen på Wild Wittra. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været tre særdeles gode dage for Ishøj Sportsrideklub, som i denne weekend har afholdt landsstævne i dressur på banerne i Vallensbæk. Trods en del vind, som medførte at hegnet omkring banen måtte have ekstra vægt ovenpå for ikke at flyve væk, har solen været medvirkende til godt humør på pladsen hele weekenden. 

For anden dag i træk blev det til sejr for Belinda Elmholt Jeppesen på Wild Wittra e. Sir Donnerhall II. I dagens MB1 blev de belønnet med 71,75% og henviste derved Elisabeth Cecilie Bonefeld-Dah på Don Furioso e. Sam Amour/Jazz til andenpladsen med 71,28%. På tredjepladsen blev det Dagmar Sofie Oxlund på Zwip Zwap Havdal e. Blue Hors Zatchmo/Blue Hors Romanov (opdr. Ole From Christensen) med 70,00%.

Copyright Ridehesten.com
Maria Valter Bay på Tjørnelys San Loui. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Dagens MA1 blev vundet af Maria Valter Bay på Tjørnelys San Loui e. Sunny-Boy/Heslegård's Rubin (opdr. Jørgen Kaspersen) med 71,01%, mens Anna Zibrandtsen på Igeral D e. Briar/Richfeld blev nummer to med 69,53%.

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard på Jukebox. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var blot to placeringer i dagens Intermediare I, men der var en særdeles spændende lighed mellem de to heste, som formåede at indtage placeringerne. De kommer nemlig fra samme avler, Jytte Kolster, og har begge Kokholms Reggae som mor. Vinder af klassen blev Michael Søgaard på den tidligere vinder af unghestechampionatet, Jukebox e. Jazz/Rubinstein I med 71,75% og herefter fulgte Ditte Birck Dragsted på Nat King Cole e. De Noir/Rubinstein I med 67,06% på andenpladsen.

Copyright Ridehesten.com
Michael Søgaard på Slæbækgård's Santino. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Der blev vist en særdeles flot niveau i dagens Grand Prix-klasse, som var en blanding af både erfarne og uerfarne ekvipager. Michael Søgaard måtte endnu engang øverst på præmieskamlen, da han med Slæbækgård's Santino e. Sir Donnerhall I/Carano (opdr. Familien Himmelstrup) vandt klassen med 72,26%. På andenpladsen fulgte Joachim Chr. Thomsen på Aarø's Gandhi e. Blue Hors Don Romantic/Resident (opdr. Lone og Knud Boisen) med 70,56%, mens Nadja Aaboe Sloth og 8-årige Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger-Marie Andreasen) i deres Grand Prix-debut opnåede 69,20% og en tredjeplads.

Se alle start- og resultatlister HER

Hør herunder leder af Vallensbæk Rideakademi Per Springborg, fortælle om weekendens stævne.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen