Har du set videoer af hingstene?

17-04-2020 07:49
Avl

Grundet coronasituationen har samtlige hingstestationer måttet aflyse deres åbent hus-arrangementer her i april, men i stedet har flere af dem været kreative og filmet videoer som kan ses online

Copyright Ridehesten.com

Da hele Danmark lukkede ned og begrænsningen på maks ti personer blev sat, blev det ligeledes umuligt for hingsteholderne herhjemme, at afvikle de åbent hus-arrangementer som ellers var planlagt. Flere af dem har derfor tænkt ud af boksen for at kunne fremvise dette års kollektion af hingste.

Både på Blue Hors og hos Van Olst Horses i Holland, valgte man vise hingstekollektionen via et online hingsteshow med video og kommentar til de enkelte heste. Vil man se eller gense det hos Blue Hors kan se ske HER og ønsker at man se hingsteshowet hos Von Olst Horses kan det ses gratis HER.

Hos Helgstrand Dressage besluttede man at lave en dagligt en videopræsentation af "Dagens hingst" for at komme alle hingste igennem og ligeledes at få hingstene præsenteret bag kulissen og i træning med en snak om hingstenes svagheder og styrker, samt hvordan hingstene avler, og hvilke hopper de passer til. Alle videoerne kan ses på Helgstrand Dressages facebook-side HER.

Katrinelund på Mors har ligeledes valgt at filme nogle af de hingste der i år står til rådighed på hingstestationen og lægge det online på deres facebook-side HER. Her kan man blandt andet nyde synet af præmiehingsten Stenagers Ben Hur og springhingsten Katrinelund Satisfaction.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen