Hattrick til Ellen og Juliette

01-12-2022 09:57

Charlotte Kusk Berwald

Til Christmas Show Warm Up Pony på Vilhelmsborg var der masser af flot springning. Enkelte ryttere var så dygtige at det lykkedes dem at lave hattrick ved at vinde begge kvalifikationer og finalen. Vi har taget en snak med Ellen Sønderstrup Ponsaing

Copyright Ridehesten.com
Ellen Sønderstrup Ponsaing og Juliette, der lavede hattrick til Christmas Show Warm Up Pony. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var mega fedt at vinde det hele. I det hele taget hyggede jeg mig meget til stævnet. Der var virkelig god opbakning fra de andre ryttere, fortæller Ellen til Ridehesten. Til hverdag bor hun i Kongens Lyngby. Hun går i 5. klasse. Ellen er 11 år og ponyen Juliette, som hun lavede hattrick med, er 19 år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fantastisk debut
Dette år deltog Ellen og Juliette ved det årlige Christmas Show Warp Up for første gang. Familien har haft Juliette i halvandet år. Ellen har dog været med til stævnet tidligere, med en anden pony ved navn Jula Golden Swan e. Doylan Golden Prince. Tidligere har hun overnattet i en campingvogn til stævnet. I år var det i et sommerhus med andre, der også deltog i stævnet. En vaskeægte ponyferie, om man vil.

Copyright Ridehesten.com
Ellen og Juliette. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Store drømme
I år lykkedes det som sagt Ellen at vinde Bronzeturen, der afvikles i LB2** og LA1*, men her stopper den unge rytters drømme absolut ikke: – Lige nu er min største drøm at blive A-rytter. Og hvis jeg helt selv måtte bestemme, så ville jeg gerne ride Nordisk Mesterskab og måske også EM. Det kunne være det bedste, der kunne ske, slutter Ellen.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen