Erfarne ponyer i top ved Christmas

22-11-2023 12:16

Annika Knudsen Lorentsen

Flere af de ponyer, der er til start ved dette års Christmas Show Warm Up for pony, har for længst rundet de 20 år. På flere af dem, er det langt fra til at se, og det er blevet til flere sejre for ponyer, der tilhører denne alderskategori

Copyright Ridehesten.com
Edith Paludan Seedorff med Chocalarto. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Hvert år mødes et utal af ponyer til Christmas Show Warm Up for pony, og iblandt ponyerne er ofte nogle af de mere erfarne, som for længst har rundet de 20 år. 

I år er ingen undtagelse, og allerede mandag var to af de ældre ponyer bedst i henholdsvis kobberturen for kategori I-ponyer og messingturen for kategori III-ponyer.

I kategori I-ponyernes klasse var det den 23-årige Chocalarto der tog sejren med Edith Paluda Seedorff i sadlen. Ud af 51 ekvipager var denne ekvipage hurtigst med tiden 22,61 sekunder. 

Copyright Ridehesten.com
Rosa Dalmine med Frk. Flippa. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I messingturen for kategori III-ponyer, var det den 24-årige pony Frk. Flippa som tog sejren med Rosa Dalmine i sadlen. De var bedst af hele 74 ekvipager, og leverede en tid der var mere end 1 sekund hurtigere end den næstbedste ekvipage i konkurrencen. 

Christmas Show Warm Up fortsætter til og med søndag, hvor der er mange forskellige konkurrencer på programmet. Følg stævnets start- og resultatlister her.

Ridehestens fotografer har været til stede ved stævnet både mandag og tirsdag, ligesom der vil være fotograf til stede torsdag og fredag. Billederne kommer online løbende, og flere af dem er allerede online på www.ridehesten.com.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen