Hattrick til Katrine og Tobias i Kronenberg

19-06-2022 17:00

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu engang har de danske pararyttere haft succes, og i dag sikrede både Tobias Thorning Jørgensen og Katrine Kristensen sig sin tredje sejr ved det internationale stævne i Kronenberg, denne gang i kür

Copyright Ridehesten.com
Tobias Thorning Jørgensen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Syv danske pararyttere har i denne uge været til start ved det 3-stjernede internationale stævne i Kronenberg, Holland, og her er det blevet til mange flotte placeringer. Intet mindre en seks sejrer har Tobias Thorning Jørgensen og Katrine Kristensen sikret sig til sammen ud af seks mulige. 

I dag red Tobias Thorning Jørgensen til imponerende 81,722 procent i grad III-rytternes kür. Det gjorde han i sadlen på Jolene Hill e. Blue Hors Schufro Hit/ Windsor (opdr. Hanne Andreasen). I samme klasse blev Karla Dyhm Junge placeret på fjerdepladsen med Kiss Daisy e. De Noir 3/ Blue Hors Future Cup (opdr. Marianne Brinck Stengaard). 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I grad II-rytternes kür red Katrine Kristensen i sadlen på Gørklintgårds Quater e. Quaterback/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Jørgen Ravn) til flotte 78,289 procent, og hun sikrede sig dermed en overlegen sejr. 

Det bliver blandt de syv ekvipager til start i Kronenberg, at landstræner Astrid Gemal skal sætte det hold, der skal repræsentere Danmark ved VM i paradressur i Herning til august. 

Resultater fra stævnet i Kronenberg.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen