Hattrick til Sara og Romadinov

29-04-2018 18:46

Camilla Tiefensee Schrøder

Det er under et år siden, Sara Aagaard Hyrm sad i sadlen på Skovborgs Romadinov for første gang, men hun vidste med det samme, at hun havde fundet sin drømmehest. Det fortæller juniorrytteren, som i den grad har gået sejrsgang på dressurbanerne i Aalborg denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Sara Aagard Hyrm og Romadinov. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu en sikker sejr til Sara Aagard Hyrm og Skovborgs Romadinov e. Blue Hors Romanov/Mago XX (opdr. Esben Klinkby). Sådan så det ud på resultattavlen ved Aalborg Dressage Event efter alle rytterne i juniorklassen havde været på banen i kür-klassen. Med 75.709 % blev det ekvipagens tredje sejr i Aalborg denne weekend, og det er et resultat, den 17-årige rytter er meget overvældet over at opnå i sit første år i juniorrækken.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været super weekend, der er gået over alle forventninger, fortæller Sara til Ridehesten.com, som også roser det velarrangerede stævne og de gode omgivelser.
– Romadi og jeg lærer hinanden bedre at kende og udvikler os og meget. Vores succes tror jeg kommer på baggrund af det helt rigtige match mellem Romadi og mig, og samarbejdet med min fantastiske træner Jette Nevermann. Så alt i alt har det været en weekend jeg vil se tilbage på med stor glæde.

Det helt rigtige match
Det er stadig under et år siden, hun købte hingsten af berider Rikke Klinkby, og hun vidste lige med det samme, at hun havde fundet den helt rigtige hest, fortæller hun:
– Han var rigtig velredet af sin tidligere ejer, og det kunne bestemt mærkes! Allerede fra første ridetur vidste jeg bare, han var min drømmehest. Det arbejdede Jette og jeg videre på, hvor vi skulle lære hinanden at kende, og siden har vi udviklet os rigtig meget.

Makkerparret har kun lige taget hul på deres første sommersæson sammen, og det er allerede blevet til flere succeser. Efter at have vundet ECCO Cup-finalen i december, havde Sara og Romadinov deres internationale debut og første udendørsstævne sammen i starten af måneden ved CDI Zeeland Outdoor i Holland, hvor de bl.a. blev nummer tre i kür.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen