Hele tre placeringer til Lars Bak

27-08-2022 06:27

Trine Askjær-Jørgensen

Flot præstation af Lars Bak Andersen i Tyskland fredag; det blev til hele tre ud af fire mulige placeringer

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med Carayuno. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Danske Lars Bak Andersen er denne weekend til internationalt springstævne i Münster, Tyskland. Umiddelbart skulle man tro, at Lars har langt at rejse for at komme frem til stævnet, men den uddannede berider, som har repræsenteret Danmark i både World Cup, Nations Cup, ved fire EM'er og senest VM i Herning her i august, er til dagligt bosat i Elmshorn i Tyskland. Her driver han en uddannelses- og konkurrencestald sammen med sin hustru og deres to børn. 

Med cirka tre timers rejsetid til stævnelokationen var det oplagt for Lars at medbringe flere heste, og det er præcis, hvad han har gjort. Fredag blev det til fine ture med flere af dem, heriblandt to andenpladser.

Formiddagen startede godt ud; i en CSI4* inkasserede Lars den første placering, nemlig en andenplads med hesten Doolys e. Cannavaros/ Lantaan. Sammen red de to en fejlfri runde i tiden 65,44 sek.

Klassens resultat.

I den efterfølgende klasse, Youngster-Tour CSIYH1*, blev det med Nola 9 e. Numero Uno/ Goldstern til en fejlfri runde i tiden 66,77 sek. og endnu en andenplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Klassens resultat.

Dagens tredje og sidste placering opnåede Lars med Carayuno e. Carambole/ Matador xx. Sammen med den red han endnu en fejlfri runde, men tiden 65,51 sek. var desværre ikke helt hurtig nok til en topplacering. Det blev til en 11. plads, som dog med 45 ekvipager i klassen var indenfor placeringsrækken.

Klassens resultat.

Lars var faktisk til start med en hest i hver af dagens fire klasser, "Åbningsklassen", Youngster Tour, Mellem Tour og Stor Tour, og det blev til placering i de tre af klasserne. I Stor Tour-klassen blev det ikke til en placering, men en 19. plads ud af i alt 37 ekvipager med Ethene e. San Patrignano Corrado/ Cayado 3.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med VM-hesten Carl-Heinz B. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen