Helgstrand - en digital Gazelle

28-10-2015 21:18

Britt Carlsen

OL-rytter Andreas Helgstrand fik i november sidste år vækstprisen som Årets Ejerleder i Nordjylland, i dag har han og Helgstrand Dressage fået endnu en fornem erhvervspris

Copyright Ridehesten.com
Marianne og Andreas Helgstrand.

Marianne og Andreas Helgstrand modtog i dag Børsens digitale Gazellepris - en nyindstiftet pris, der uddeles af Børsen i samarbejde med Google Danmark. Det er en pris som det aktive, nordjyske ægtepar både er stolte og beærede over at modtage. Prisen blev overrakt ved et større arrangement i Aalborg i dag.

En af grundende til den nye pris beskriver Børsen således: Ud over de traditionelle gazellepriser, som uddeles til 5 regionale vindere og en national vinder, vil vi fra i år også uddele en digital gazellepris i samarbejde med Google Danmark. Flere og flere gazellevirksomheder bruger i stigende grad it til at øge væksten, og den hastigt øgede digitalisering er blevet et redskab til vækst.

Grunden til at Helgstrand Dressage har fået den digitale Gazelle pris er bl.a. at de bruger Facebook til at oploade video og fotos af deres salgsheste. Og det udløser adskillige henvendelser på telefon og mail fra hele verden. 

Ifølge Greens Analyseinstitut og Børsen er de Top-10 gazeller i Region Nordjylland:
Complea A/S
3D-CT A/S
Nordtronic A/S
Companyoung A/S
Eurowind Project A/S
Himmerlands Pels ApS
Arcon-Sunmark A/S
Club Red Light ApS
Cica Høje Nibe ApS
Helgstrand Dressage A/S
Ser man på bruttoresultatet så er topscoren Eurowind Project A/S fra Hobro, Arcon-Sunmark A/S fra Skørping og Helgstrand Dressage A/S fra Vodskov. 

Kilde: Børsen

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen