Daniel B. Andersen vinder P.S.I. Shooting Star Award

09-12-2018 13:38

Berideren fra Blue Hors Daniel Bachmann Andersen har for alvor slået sit navn fast på den internationale scene, hvor han har formået at være blandt de ti bedste på verdens ranglisten. I går aftes kunne han så krydre succesen med den flotte P.S.I. Shooting Star Award

Copyright Ridehesten.com
The award winners: v.L. Carsten Sostmeier, Ullrich Kasselmann, Fritz Johannsman, Dieter Ludwig, Daniel Bachmann Andersen, Alice Lawaetz, Sandra Auffahrt, Paul Schockemöhle, Nathalie zu Sayen Witgenstein
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den store balsal ved P.S.I. auktioner i Ankum var pyntet flot op til jul, da der i går aftes blev uddelt priser. Mere end 500 mennesker var mødt op til de festlige begivenheder forud for den 39. P.S.I. auktion søndag aften.

Daniel Bachmann Andersen blev hædret af landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, da han i går aftes modtog den flotte P.S.I Shooting Star Award.

Nyheden fortsætter efter annoncen

–  Hvilken ære at vinde P.S.I Shooting Star Award. Vi har haft en fantastisk og uforglemmelig aften, skriver Daniel Bachmann Andersen på sin instagram.

Blue Hors berider Daniel Bachmann Andersen har haft et fantastisk år, hvor han for alvor har slået sit navn fast på den internationale sene. Året har i det hele taget været fyldt med personlige rekorder for Daniel Bachmann Andersen, der blandt har været med til at forsvare dannebrog ved EM, Nations Cup og WEG. Sammen med avlshingsten Blue Hors Zack har han haft et fantastisk år, som de sammen sluttede med en sejr i World Cup kvalifikationen på hjemmebane i Herning. Daniel har også vist, at han har tre Grand Prix heste, der alle kan gå over 80 % i international dressur. Nemlig Blue Hors Don Olymbrio, som han ligger nummer 27 med og nummer 33 med Blue Hors Zepter, som før lå nummer 175. Og så er Daniel og Blue Hors Zack at finde blandt de ti bedste på verdens ranglisten.
 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen