Helgstrand igen bedst i USA

25-02-2023 08:01

Annika Knudsen Lorentsen

De sidste par uger har Alexander Yde Helgstrand haft stor succes ved de internationale stævner i Wellington, Florida, og i går sikrede han sig en sejr i Intermediaire I

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand med Belantis. Foto: Susan Stickle
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som individuel deltager har Alexander Yde Helgstrand deltaget i CDIO3*-klassede ved denne uges Dressage Festival i Wellington, Florida, USA. 

I går var han til start i Intermediaire I med Belantis e. Benetton Dream/ Expo'se, og sammen begejstrede de dommerne. Der indløb mange 8-taller og flere gange 8,5, og samlet rakte deres program til 74,794 procent, og det sikrede dem sejren i klassen, hvor der i alt var 13 ekvipager til start. 

Andenpladsen i klassen gik til en danskavlet hest. Her var det Son of a Lady e. Soreldo (opdr. Trine og Allan Severinsen), der med sin amerikanske rytter Christian Simonsen opnåede 72,706 procent. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk-amerikanske Charlotte Jorst var ligeledes til start med en dansk hest. Hun red den 10-årige Zhaplin Langholt e. Glock's Zonik N.O.P./ Stedinger (opdr. Ole Magnus Jensen og Bente Graasbøl) til 70,824 procent og tog fjerdepladsen i klassen. 

Tredjepladsen i klassen gik til tyske Frederic Wandres med Harrods 3.

Se resultatet. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner