Helgstrand ude af WEG-sammenhæng?

21-05-2014 17:09

Britt Carlsen

Når landstræner Rudolf Zeilinger skal sammensætte et hold til WEG i Normandiet bliver det formodentlig uden Andreas Helgstrand i truppen - rideforbundet har besluttet han ikke er i betragtning til landsholdet

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Akeem Foldager ved EM i Herning sidste år.

Dansk Ride Forbund har netop meddelt at man sammen med Andreas Helgstrand har besluttet, at han for en periode ikke er i betragtning til dressurlandsholdet. Pressemeddelelsen lyder:

Dansk Ride Forbund valgte i slutningen af april at overdrage den verserende sag omkring Andreas Helgstrand til Appeludvalget med henblik på at sikre en grundig og saglig gennemgang af forløbet.

”Andreas har gennem hele forløbet givet os sit fulde samarbejde, og vi giver med denne beslutning Appeludvalget ro til at arbejde. Det fortjener både sporten og Andreas,” siger Jens-Erik Majlund, Generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

”Jeg ønsker, ligesom Dansk Ride Forbund, at sikre den bedst mulige belysning af forløbet. Vi har truffet denne beslutning, så udvalget kan få ro til deres arbejde, og jeg kan vende mit fokus mod min familie og mine medarbejdere, der har været meget igennem på det seneste,” siger Andreas Helgstrand.

Udvalgets behandling er blevet sat i bero som følge af, at Andreas er blevet meldt til politiet, og Appeludvalgets videre behandling afventer politiets afgørelse. Det er endnu uvist, hvor længe Andreas Helgstrand ikke er i betragtning til landsholdet.

”Appeludvalget skal have tid til at behandle forløbet, før vi kan tage stilling hertil,” siger Jens-Erik Majlund.

Kilde DRF

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner