Helle med ny ide (video)

10-08-2022 18:19

Astrid Ø. Sørensen

Mange kender Helle Dueholm, som står bag det nytænkende Finesse Bridles. Nu er hun ved at udvikle og teste ny teknologi sammen med anerkendt professor

Nyheden fortsætter efter annoncen

Finesse Bridles er et hovedtøj med en trykabsorberende nakkepude. Produktet er udviklet af Helle blandt andet i samarbejde med Cathrine Dufour. Efter et par år på det danske rideudstyrsmarked har de fleste lært hovedtøjet at kende, og mange har nydt godt af dets effekt; hovedtøjet fordeler og formindsker tryk i nakken på hesten, hvilket øger blodgennemstrømningen i hele hestens krop.

Nu har Helle Dueholm et projekt i udviklingsfasen, som er et underlag med samme trykabsorberende effekt som det populære hovedtøj. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I videoen herunder fortæller Helle om, hvad hendes forhåbninger for underlaget: 

Dr. Adrian Harrison fra Københavns Universitet hjalp Helle allerede, da hovedtøjet var i sin spæde start. Nu er han igen på banen, og vil hjælpe Helle med at forske i underlagets effekt. Til de nørdede fortæller Adrian her om den nye teknologi, der gør, at man kan bevise, at både hovedtøj og underlag fra Finesse Bridles virker:

ff

Besøg Finesse Bridles og få en snak med Helle Dueholm på hendes stand i Equipark her til VM i Herning 2022, hvor der desuden er mange spændende ting på programmet hele ugen til og med søndag.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen