Heste fra Viegård er sat til salg

30-11-2023 09:50

Intet mindre end mellem 370 og 400 heste fra Viegård Stutteri er sat til salg, og inden længe får opkøbere fra hele Europa mulighed for at se hestene, som sælges engros

Copyright Ridehesten.com
Nogle af hestene fotograferet ved Viegård tidligere i år. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

I midten af oktober blev Viegård erklæret konkurs og siden da har kuratorerne, advokat Johnny Madsen og advokat Søren Volder haft ansvaret for de knap 400 heste, som der er på stutteriet.

Nu er tiden så kommet for at hestene skal videre og i den forbindelse skrev Johnny H. Madsen et opslag på LinkedIn forleden, hvor der blandt andet stod følgende:

370-400 heste af primært af racen Dansk Varmblod samt krydsninger. Alder ca. 3 år - 23 år. Hestene sælges i større partier af mindst 30 heste, gerne flere. Salgsbestræbelserne er netop gået i gang. Alle heste henstår på Stutteriets ejendomme ved Skals, Viborg.

Til TV Midtvest fortæller Johnny H. Madsen også at de på nuværende tidspunkt har omkring fem købere, som meget gerne snart skal se hestene og at køberne kommer fra både Tyskland, Holland, Sverige og Danmark.

I samme ombæring fortæller han også at der lige nu er gang i en budrunde og at det er et bevidst valg at køberne skal købe mindst 30 heste ad gangen.

- Det er simpelthen et valg, vi har truffet, for at vi er sikre på, at køberne har kræfterne, siger Johnny H. Madsen.

- Jeg forventer, at det hele er væk før jul. Men det er kun en forventning. Det kan være, jeg bliver meget klogere i løbet af kort tid, siger han.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen