Hillerød Horse Show flyttes

04-11-2020 12:05

Annika Knudsen Lorentsen

Fra 3. november er det forbudt at afholde messer, og derfor har arrangørerne bag Hillerød Horse Show været nødt til at udsætte deres messe

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Emma Skov Kristensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er med stor beklagelse at vi kan informere at Hillerød Horse Show samt aften clinics ikke kan afholdes som planlagt i næste uge. 

Sådan skriver arrangørerne på deres Facebook-side efter de i lang tid har kæmpet for en fortsat afholdelse af deres messe, som skulle have været afviklet 13.-15. november, men nu må se sig nødsagede til at udskyde arrangementet. 

Udskydelsen sker som følge af en ændring i forhold til afholdelse af messer, hvor det fra i går ikke længere er tilladt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har gennem de sidste mange måneder været i løbende dialog med myndighederne omkring en sikker afvikling af vores messe. Vi har sammen med Royal Stage fulgt alle henvisninger og iværksat flere initiativer end hvad loven kræver. Netop for at sikre jer en god og sikker messe. Desværre blev vi i går informeret direkte af Nordsjællands Politi om en netop vedtaget ændring af bekendtgørelsen. Ændringen er trådt i kraft pr. 3. november, forklarer arrangørerne.

Ændringen betyder, at det nu ikke er lovligt at holde messer i Danmark. 

– I stedet arbejder vi nu sammen med Royal Stage på en flytning af messen, således at den kan afvikles hurtigst muligt i 2021. Dette skal selvfølgelig ske indenfor rammerne af Covid-19-restriktioner, så vi overholder alle regler samt passer på os selv, hinanden og vores samfund. Vi har knoklet for at skabe sikre rammer for afholdelsen af vores messe samt aftens clinics med Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, som begge har glædet sig til to aftener med os. De lover, at de kommer tilbage og afholder clinics, når vi har fundet en ny dato, som kan godkendes af myndighederne, slutter arrangørerne på deres Facebook-side. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen