Flere stande til Hillerød Horse Show uden bemanding

28-10-2020 15:38

Marie Helene Rigård Rohleder

Brogaarden ApS., Skibby HC A/S, Horse-Trainer ApS., og  Nivo Performance ApS har valgt ikke at bemande deres udstillinger til Hillerød Horse Show 

Copyright Ridehesten.com
Brogaardens stand til Hillerød Horse Show 2016. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Herunder en fælles udtalelse fra sponsorgruppen bag Hillerød Horse Show: 

Kære kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser

I lyset af de seneste stramninger, som følge af udviklingen af Covid-19 smitten, har vi som sponsorer af Hillerød Horse Show valgt ikke at bemande vores udstillinger på messen den 13-15. november.

Hillerød Horse Show samler normalt mellem 7000 og 9000 deltagere. Selvom det er en tung beslutning, kan vi ikke overfor kunder og ansatte forsvare at være medvirkende til, at samle en så stor menneskemængde.

På trods af at arrangøren har meddelt os, at messen vil blive afviklet med alle nødvendige forholdsregler for at leve op til myndighedernes krav, er det ikke vores vurdering at vi på sikker vis, på vores stande, vil være i stand til at løfte opgaven forsvarligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden det økonomiske tab, er beslutningen taget med stor ærgrelse, da Hillerød Horse Show er en af årets bedste begivenheder i en travl kalender.

Vi er dog ikke i tvivl om, at ansvarligheden overfor kunder, personale og samfundet generelt, går forud for vores deltagelse i årets messe. Hillerød Horse Show er en vigtig begivenhed for branchen og for regionen. Vi ser derfor frem til at støtte op om begivenheden i fremtiden og håber, at vi igen i 2021 kan mødes til et godt Horse Show i Hillerød.

På gensyn i 2021.

Brogaarden ApS., Skibby HC A/S, Horse-Trainer ApS., Nivo Performance ApS.

// Pressemeddelelse 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner