Hillerød Horse Show: Vi kører videre (opdateret)

28-10-2020 17:30

Marie Rohleder

Arrangøren bag Hillerød Horse Show, Paw Kim Olsen, forsikrer, at Hillerød Horse Show følger alle retningslinjer i forhold til corona. Flere store udstillere har dog trukket sig helt eller stiller op med en ubemandet stand på messen 

Copyright Ridehesten.com
Frederiksborgcenteret hvor Hillerød Horse Show afholdes. Arkivfoto fra 2016. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 13. til den 15. november afvikles Hillerød Horse Show.  Den seneste udvikling i corona-situationen i Danmark har gjort at flere store udstillere har valgt at trække sig fra messen eller besluttet ikke at bemande deres stande.

Blandt andet har Ifor Williams Trailers valgt at melde afbud.  

I dag den 29. oktober har de to store udstillere Pavo og Back on Track meddelt, at de heller ikke er at finde til Hillerød Horse Show. 
Pavo skriver blandt andet på deres Facebook: 

– Vi mener ikke, at det er ansvarligt for hverken kunder eller vores ansatte.

Både Brogaarden ApS, Skibby HC A/S, Horse-Trainer ApS og Nivo Performance ApS har valgt ikke at bemande deres udstillinger på Hillerød Horse Show. Læs deres pressemeddelelse her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det er helt op til udstillerne selv, om de vil være en del af Hillerød Horse Show eller ej. Det går ikke udover den oplevelse og faglige kvalitet, som vi kan give vore besøgende, at nogle af udstillerne har trukket sig. Vi har stadigvæk 130 udstillere, hvor kun fire af standene er ubemandet til messen, siger Paw Kim Olsen, som er arrangør bag Hillerød Horse Show.   

Hillerød Horse Show gør det klart, at de følger alle myndighedernes retningslinjer, når de alligevel vælger at afholde messen. 

– Vi har 100% fokus på sikkerheden ved afholdelse af Hillerød Horse Show. Vi er i tæt dialog med myndighederne og følger de gældende retningslinjer. Hillerød Horse Show er underlagt reglerne om storcentre, og det gør, at vi kan stadigvæk kan afholde messen samt de selvstændige aftenclinics på trods af de nuværende corona-restriktioner, siger Paw Kim Olsen, og fortæller: 

– Alle gæster skal have mundbind på mens de går og står, og vi har inddelt messen i zoner, så vi har styr på hvor mange mennesker, der er i hver zone. Alle skal også have købt billet på Ticketmaster inden messen starter, samt registreres ved indgangen, siger Paw Kim Olsen.

Copyright Ridehesten.com
Paw Olsen. Foto: Ridehesten.com/ Jørgen Bak Rasmussen

At Hillerød Horse Show er noget tilskuere og udstillere har set frem til, er ikke nogen hemmelighed. Siden 2018 har Paw Kim Olsen arbejdet intensivt for at få Hillerød Horse Show udvidet.

Til Hillerød Horse Show kan man blandt andet opleve flere clinics med Cathrine Dufour, Daniel Bachmann samt Mette Manneseth og Niels Christian Larsen.

Info

Hillerød Horse Show, er den største indendørs hestemesse på Sjælland. Her afholdes clinics af tværfaglig karakter. Messeområdet Messeområdet indeholder en række forskellige udstillere, især, fra hesteverdenen, så det købelystne publikum kan gå på opdagelse.
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen