Hingsteforbesigtigelse i Oldenburg

12-10-2009 15:46
Avl
Hingsteforbesigtigelsen er godt i gang i det tyske Oldenburgerforbund, hvor flere danskejede hingste er udtaget til kåringen
Copyright Ridehesten.com
Fra hingstekåringen i Vechta i 2007 ses her den Tuschinski-søn, der senere kom til at hedde Tailormade Temptation (Foto: Ridehesten.com).

Avlsledelsen i det tyske oldenburgerforbund har udtaget en bruttokollektion til hingstekåringen i november måned i Vechta. I en foreløbige kollektion er flere af hingstene anført som reserver. Blandt de dressurbetonede hingste er Blue Hors Hotline far til tre, som er anført som udtaget til kåringen. De tre hingste har på morsiden Sandro Hit / De Niro, Donnerhall / Pik Bube og Florestan / Donnerhall. Sidstnævnte er ejet af den danske hingstestation Blue Hors ApS. Den anden danskeejede hingst er danskavlet og Dansk Varmblods registreret fra Rasmussen i Randers. Den er efter fuldblodshingsten Lauries Crusador XX og Børge Holt Rasmussens sølvmedaljehoppe Isabella e. Robin / Schwadroneur. De danskeejede hingste Samarant og Blue Hors Don Schufro har også afkom udtaget til kåringen. Blandt de springbetonede hingste er der ingen synlige danske islæt. Last Man Standing, der er far til sidste år fløjhingst Le Champ Ask, har igen i år et afkom med til hingstekåringen i Vechta.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner