Hingsten Heartbreaker - en fit 31-årig (video)

12-07-2020 12:39

Den legendariske hollandske springhingst Heartbreaker, der har nået til tops i både avl og sport, er en årgang 1989 og er i dag en meget fit pensionist

Copyright Ridehesten.com
Heartbreaker. Foto: Nijhof.
Nyheden fortsætter efter annoncen

KWPN-hingsten Heartbreaker er født i 1989 og er efter Nimmerdor/ Silvano. Den blot 167 cm høje hingste var ikke populær i sit hjemland fra begyndelsen, hvor han blev benyttet i avlen i Belgien og samtidig dominerede unghestechampionaterne i 90'erne.

Heartbreaker opnåede tids nok accept og efterspørgsel i Holland og fik selv en international karriere t.o.m. 160 cm samtidig med, at han blev stærkt frekventeret i avlen. I årene 2011-2016 lå han lunt på WBFSH's Top 10 for verdens førende faderhingste i springsporten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I den danske springhesteavl kender vi bedst Heartbreaker som far til elitehingsten Heartbeat (mf. Ramiro Z), og lige nu er han aktuel som farfar (via Action-Breaker) til Action Man Ask Z.

Nyd her et glimt af 31-årige Heartbreaker i fuld fart på folden hos hollandske Team Nijhof, hvor han har tilbragt sin liv og til dagligt passes af Sylvia Evers.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen