Hjælper gennem 30 år

08-03-2009 14:27

Britt Carlsen

Inden afgørelsen faldt på hingstekåringen, benyttede Dansk Varmblod lejligheden til at fejre tre personer, som har arbejdet utrætteligt i Herning lige fra staten for 30 år siden
Copyright Ridehesten.com
30 år som hjælper i Herning - tre ildsjæle blev hædret for 30 års arbejde i Herning af forbundets formand Jan Pedersen der ses th. De tre ildsjæle er fra højre, Birthe Lyder Nielsen, Anni Roed og Poul Graugaard.

Der er mennesker, som har lagt deres sjæl i dette arrangement. År efter år har de arbejdet utrætteligt for Dansk Varmblods Hingstekåring og -show i Herning. I 30-års jubilæet blev der lejlighed til at hylle tre personer, som har været med hvert eneste år lige fra den spæde start. - Det, som startede ganske beskedent, har udviklet sig til den største hippologiske begivenhed af sin art i verden, sagde Dansk Varmblods formand, Jan Pedersen bl.a. Og det har kun været muligt, fordi arrangementet er begunstiget af en stor, arbejdsom flok af frivillige, der lægger deres arbejdskraft og hele deres sjæl i dette arrangement. Anni Roed, Birthe Lyder Nielsen og Poul Graugaard fejrer alle 30 års jubilæum som hjælpere eller officials på mange områder. Anni Roed har fået stadig større ansvar, og hun er nu en af nøglepersonerne bag arrangementet. Birthe Lyder Nielsen er en kompetent og vidende dressurdommer, mens Poul Graugaard startede sin karriere i Herning som billetør, og han er nu talsmand for forbundets avlsledelse.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen