Hjælperne knokler for World Cup

16-10-2020 10:13

Britt Carlsen

World Cup dressurrytterne har sat kurs mod Vilhelmsborg, men i dag er der fuld fokus på springrytternes sidste dag på "borgen" - og hjælperne konkler for at give alle en god oplevelse

Copyright Ridehesten.com
FEI World Cup hjælperskaren anno 2020 - med afstand og mundbind. Foto: World Cup Herning
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup dressurrytterne er på vej, med kurs mod Danmark og Vilhelmsborg. De kan træne inde i opvisningshallen i aften. Dagen i dag er den store afslutning for springrytterne, der har været på Vilhelmsborg siden tirsdag aften og givet os god sport. 

Springrytternes konkurrencer kulminerer i eftermiddag, fra kl. 14, med Stutteri Ask Grand Prix en klasse der tæller points til Longines verdensranglisten. 40 ryttere er til start i Grand Prix-klassen, der formodentlig bliver afgjort i en forrygende omspringning. Klassen kan følges på ZibraSport Equest. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På grund af coronapandemien er der begrænsninger på deltagelse overalt, som publikum, ryttere, presse og blandt hjælperne. De ca. 40 hjælpere, som er i aktion under stævnet arbejder i rotation, så der konstant er et minimum i arbejde. Forskellen i antal ses tydeligt, når man ser hjælperfotoet anno 2019 sammenlignet med 2020, men der knokles med godt humør!

Stævnets start- og resultatlister

Copyright Ridehesten.com
Hjælperskaren i MCH Messecenter Herning ved sidste års World Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen