Hjemme fra anden afdeling af ECCO Cup i Sundeved

22-09-2021 09:16

Johanne Kofod Jensen

Så er Frida og jeg kommet hjem fra anden afdeling af ECCO Cup i Sundeved, og det var en super god oplevelse

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var vores første stævne efter DM, hvor jeg jo lærte på den hårde måde, at jeg var nødt til at træne küren noget mere. Så jeg havde øvet at ride til musik, og jeg havde trænet linjerne i programmet sammen med min træner Pernille.

Noget af det fede ved ECCO Cuppen er jo, at vi ryttere får lejlighed til at øve os gennem hele sæsonen og kan få justeret de ting, som skal rettes, og en anden af de gode ting er det fællesskab, som vi ryttere får, når vi mødes til stævnerne. Det er mega hyggeligt, og jeg er super glad for, at vi har sådan en turnering her i Danmark.

Min far og jeg kørte til Sundeved fredag, da jeg var færdig i skole. Jeg er begyndt i gymnasiet her efter sommerferien, så jeg vil helst prioritere min skole, så jeg rider ikke opvarmningsklasserne længere. Fredag aften kunne Frida så lige vænne sig til banen, og lørdag skulle jeg ride den indledende klasse. Lørdag morgen før klassen startede, var der udstyrskontrol. Dyrlæge Mette Uldahl skulle tjekke, at alle heste var ”fit to compete” og at de ikke havde sår i munden. Frida var helt fin, og hun roste hendes huld og pels meget, så det var fedt at høre.

Copyright Ridehesten.com

Programmet vi skulle ride var MB2. Frida var mega sød, men jeg var ikke selv helt skarp den dag. Vi fik dog en god tur alt i alt til 72% og blev nummer fem ud af de 30 startende.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Søndag var der så kür finale for de 15 bedste. Nu var det spændende at se, om træningen havde virket. Trav og skridt programmet gik bare super, men i galopprogrammet blev hun stadig lidt spændt og changementerne kunne godt have være bedre, men vi red 74,5% og endte på en samlet 6. plads. Så jeg var godt tilfreds. Men har stadig ting, som jeg skal hjem og øve. Alle skulle vente på en samlet præmieoverrækkelse, men det var hyggeligt, for så blev jeg og så de andre ride sammen med mine veninder, mens min far kørte hjem med Frida, så hun kunne komme hjem på fold.

Nu træner vi frem mod det internationale stævne i Exloo i Holland, som vi skal ride i efterårsferien. Det glæder jeg mig helt vildt til.

I kan følge vores træning på Instagram: @jkj.dressage

Kærlig hilsen

Johanne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen