Holdet til Hagen er sat

11-03-2020 09:27

Britt Carlsen

Under Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning satte landstræner og holdleder det dressurhold, som skal til CDI-stævnet i Hagen

Copyright Ridehesten.com
Med over 80% i Grand Prix Special i Herning, meldte Carina Cassøe Krüth sig i høj grad ind i kampen om en OL-billet med Heiline's Danciera. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein og holdleder Helle Krasnik Trolle brugte DWB Five Star Dressage i Herning som iagttagelse af bruttoholdet forud for OL.

Nathalie har gode kontakter hos flere stævnearrangører, og det har bl.a. betydet, at der er fem pladser til danske dressurryttere ved det 4-stjernede CDI-stævne i Hagen, Tyskland fra den 22. til 26. april. Horses & Dreams som stævnet kaldes, har Japan som partnerland i år, og det er sikkert, at flere nationer vil bruge stævnet i Hagen som en test af mulige OL-ryttere. Det er tilfældet for danskerne, som efter det internationale 5-stjernede dressurstævne i Herning, fik besked om, hvem der er på holdet i Hagen. Det er: Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth, Anders Dahl, Daniel Bahmann Andersen og Anna Kasprzak.

Nu er det ikke sådan, at ryttere, som ikke er på holdet i Hagen er ude af OL-sammenhæng, langt fra, understreger Nathalie og Helle samstemmende. Det hele vil spidse til ved CHIO Aachen i starten af juni.

 

 

I magasinet Ridehestens aprilnummer kan man læse meget mere om dressurkonkurrencerne i Herning, samt møde ejerne bag Heiline's Danciera.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner