Holdmesterskabet i ponydressur er i gang

10-09-2021 20:26

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har de første to ryttere ud af tre til fire ryttere fra hvert hold, i årets Agria DRF Mesterskaber for klubhold i dressur for ponyryttere, redet den første afdeling af mesterskabet. Det er foreløbigt holdet fra Vejle Rideklub, der har lagt sig i front

Copyright Ridehesten.com
Sara Nymark Breum med DG One Direction. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

I dag har de første ryttere fra hvert hold redet den indledende runde ved dette års Agria DRF Mesterskaber for klubhold for ponyer. 

I alt er der 39 hold til start i konkurrencen, hvor der fra hvert hold skal ride fire ekvipager. To af ekvipagerne fra hvert hold, red deres indledende runde i dag, mens de andre to først skal ride i morgen. Der rides i fire forskellige klasser ved mesterskabet, og i dag ar det rytterne i LA4 og PRT, der var i aktion. 

Holdet fra Vejle har lagt sig i front
Det blev de to ryttere fra Vejle Rideklub, der sørgede for at ride det samlede bedste holdresultat hjem i dag. Alt er dog fortsat åbent, når de øvrige ryttere skal i aktion i morgen. De to ryttere i aktion for det førende hold i dag, var Sara Nymark Breum med DG One Direction, som opnåede 71,615 i LA4 og Anne Munkebo med Tackmann's Cookie, der opnåede 69,743% i PRT. 

Følgende hold er foreløbigt placeret i top-3:

  • Vejle Rideklub
  • Odsherreds Rideklub
  • Vældgård Sportsrideklub (Team Rytters Ridesport)

Finale på søndag
Det er først efter morgendagens PRM og PRI, at det kan afgøres hvilke hold, der får plads i søndagens finale, hvor der i alt kommer 10 hold til start. Her skal de resterende ryttere fra alle holdene nemlig i aktion i den indledende klasse. 

Se resultater fra mesterskabsstævnet HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen