Horse Auctions søger flere salgsheste

28-05-2014 06:55

Thomas Bach Jensen

Endnu en netauktion er under forberedelse. Seneste dato for tilmelding af en hest er den 30. maj

Copyright Ridehesten.com

Horseauctions.dk holder næste netauktion i juni måned med afslutning af auktionen tirsdag den 17. juni. Denne auktion vil være åben for alle og have et stort fokus på rideheste.

Horse Auctions ApS søger fortsat emner til auktionen og planlægger at sammensætte en kollektion på 20 til 25 heste, der tirsdag den 10. juni samles i Stald Cassøe ved Hobro. Her vil de undergå en klinisk handelsundersøgelse. Hvis dyrlægeundersøgelsen afslører alvorlige problemer, vil den pågældende hest blive sorteret fra , men hvis der er tale om mindre anmærkninger, vil de blot blive oplyst i beskrivelsen af hesten. Efter dyrlægeundersøgelsen vil hestene blive fremvist lørdag den 14. juni før auktionen udløber tirsdag den 17. juni.

Sælgerne skal tage kontakt til Horse Auctions. Det koster 1.900,- kr. plus moms og dyrlægeattest at have en hest med på auktionen, og det inkluderer opstaldning og salær - uanset hvilken sum hesten bliver solgt til. Hvis sælger køber sin hest hjem, koster det dog 1.000,- kr. oveni.

Køberne kan se hestene på horseauctions.dk og se hestene ved fremvisningen. Under hele forløbet er der åbent for bud på hjemmesiden.

 

Info

Tidsplan

Fredag den 30. Maj: Senest tilmelding inkl. indlevering af billeder og info

Onsdag den 4. Juni: Auktionskollektionen lægges online

Tirsdag den 10. Juni: Hestene samles i Hobro

Onsdag den 11. Juni: Klinisk handelsundersøgelse af hestene

Lørdag den 14. Juni: Fremvisning

Tirsdag den 17. Juni: Auktionen slutter kl. 20.00
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen