Hvilken størrelse støvler bruger du?

03-08-2015 12:08

Fordi ben ikke er ens, er ridestøvler det heller ikke. Ridestøvler skal nemlig passe perfekt, ellers kan de hurtigt komme til at genere frem for at støtte rytteren – få gode råd til korrekt måltagning her

Copyright Ridehesten.com

Hos Tattersall Rideudstyr i Holte er erfaringen og ekspertisen i at tage de korrekte mål til ridestøvler det eneste der er større end udvalget af kvalitetsstøvler. Og det er uanset, om man ønsker at investere i et par helt nye støvler eller ønsker at finde et par gode, brugte støvler, så er korrekt måltagning grundlaget for at ende med et par gode støvler, som man kan have glæde af i mange år.

Derfor har magasinet Ridehesten talt med indehaver af Tattersall Rideudstyr, Peter Kragh Andersen, for fif og gode råd til korrekt måltagning:

1. Hvilken skostørrelse

2. Omkredsen af læggen

3. Længden af læggen

Det er bestemt ikke ualmindeligt, at folk har lægge, der er forskellige i størrelse. Er det tilfældet, at man ikke kan passe to ens størrelser, så er det muligt at få lavet støvler med forskellige lægmål, så de passer.

I augustnummeret af magasinet Ridehesten giver Peter Kragh Andersen flere gode råd til korrekt måltagning, så du fremover kan få ridestøvler, der passer helt perfekt.

Se videopræsentation af magasinet Ridehestens augustnummer herunder.

Videoer

Læs meget mere i magasinet Ridehestens augustnummer

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald