Hvis landet lukker, gør Christmas Show også

08-12-2021 12:39

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af regeringens varslede corona-restriktioner, har der netop været ryttermøde i forbindelse med Christmas Show på Vilhelmsborg. Her blev der orienteret omkring, at i værste fald så slutter Christmas Show fredag kl. 16.00

Copyright Ridehesten.com
Christmas Show 2021. Foto: Ridehesten.com/ Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Omstændighederne gør, at Christmas Show, som afholdes af Danish Derby Horse Shows,  muligvis må slutte allerede fredag kl. 16.00.

Det afhænger af de restriktioner, der skal forhandles i Folketinget og som meldes ud i forbindelse med regeringens  pressemøder i aften og i morgen. Statsministeren har indkaldt til pressemøde i dag kl. 18.30 om coronasituationen.

Der rykkes rundt på klasserne de kommende dage, så flest muligt får mulighed for at ride inden stævnets eventuelle afslutning. Der gives yderligere information i morgen formiddag, når der er meldt mere ud.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnearrangørerne følger udviklingen tæt og tilpasser sig de forhold, der er i samfundet. I forhold til solgte billetter til publikum lørdag, så melder arrangørerne ud, når der er mere klarhed omkring situationen.

– Vi følger selvfølgelig udviklingen og orienterer løbende. Vi forholder os til de restriktioner der er, og lige nu må vi afvente yderligere information. Stævnet slutter i værste fald fredag kl. 16.00, fortæller Casper Cassøe, arrangør af Christmas Show på Vilhelsmborg. 

Arrangørerne har allerede på forkant indført flere restriktioner, end dem der gælder i samfundet. Det gælder blandt andet, at alle, også vaccinerede, har skulle kunne fremvise en negativ test inden de fik adgang på stævnepladsen. Der er også testcenter på pladsen, så alle har mulighed for at blive testet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen