Hyggelig uge ved Ung i DV's sommerlejr (video)

30-07-2021 12:02

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

I dag er sidste dag, på dette års sommerlejr hos Ung i Dansk Varmblod, og i går besøgte Ridehesten Vilhelmsborg, som har dannet rammerne for en lærerig og hyggelig uge for 27 unge piger, som både har fået rideundervisning og lært om forskellige andre ting, som eksempelvis eksteriørbedømmelse af heste

Copyright Ridehesten.com
Flokken af deltagere ved sommerlejren sammen med Sophie Louise Asp Laursen (tv.) og Inge Madsen (th.). Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvert år arrangerer Ung i Dansk Varmblod sommerlejr for unge mellem 12 og 25 år, og igen i år, var der stor tilslutning til sommerlejren, hvor i alt 27 piger var samlet. 

Sommerlejren foregår på Vilhelmsborg, hvor pigerne sammen med Inge Madsen og Sophie Louise Asp Laursen fra Ung i Dansk Varmblods forretningsudvalg, har haft nogle hyggelige dage. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sommerlejren startede i mandags, og slutter i dag, og igennem ugen har der været tid til mange forskellige ting. Deltagerne har modtaget rideundervisning på deres heste, ligesom, der har været tid til socialt samvær og andre sjove ting. 

Copyright Ridehesten.com
Signe Wiese i gang med at lære deltagerne omkring eksteriør. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I går var Ridehesten på besøg, og her var Signe Wiese fra Dansk Varmblod på besøg for at lære deltagerne omkring eksteriørbedømmelse af Dansk Varmblods-heste, og på den måde fik pigerne et indblik i, hvad det er, der er vigtigt for at avle en hest, som har det bedste udgangspunkt til at præstere i sporten. 

Netop eksteriørbedømmelse og Ung i Dansk Varmblods sommerlejr, kan I læse meget mere om i Ridehestens septembernummer. I videoen nedenfor kan du desuden høre formand for Ung I Dansk Varmblod, Sophie Louise Asp Laursen, fortælle lidt om den uge de har haft på Vilhelmsborg.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen