Iagttagelse til DWB World Cup Foal Auction

12-09-2021 15:28
Avl

Opfølgningen på den bragende succes, Dansk Varmblods Elitefølauktion, hedder DWB World Cup Foal Auction, og den løber af stablen i oktober. Har du et emne, så stil det til iagttagelse

Copyright Ridehesten.com
Midnights Florentina e. Knock-Out var et af de mange føl, der succesfuldt blev solgt på Elitefølauktionen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

DWB World Cup Foal Auction er årets sidste følauktion i Dansk Varmblod, og den finder sted under det store og prestigefyldte World Cup-stævne i Herning i oktober måned. Auktionen afvikles lørdag den 23. oktober 2021.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen kommer til at bestå af dressur- og springføl, der er registreret i Dansk Varmblod. Har du et emne, så kan du fremvise det til iagttagelse tirsdag den 28. september på Vilhelmsborg og på Sjælland, hvis der er tilslutning. 

Det kræver, at du tilmelder senest onsdag den 22. september på auktion@varmblod.dk. Her oplyser du om føllets afstamning og om præstationer i hoppestammen, lige som du er velkommen til at vedhæfte video af føllet. Føl, der har været forsøgt solgt på andre auktioner, kan ikke komme i betragtning til iagttagelse.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen