Ida Hofman-Bang fortæller om at bygge sit eget sted

05-02-2020 13:17

Annika Knudsen Lorentsen

Ida Hofman-Bang fra Fyn har i flere år arbejdet med heste, og de seneste år som selvstændig. Nu har hun taget skridtet videre og bygget sit eget ridecenter op

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I en årrække arbejdede nu 27-årige Ida Hofman-Bang hos Hans Jørgen Hoeck på Hesselhøj, hvorefter hun lejede sig ind som selvstændig på Middelfart Ridecenter. Nu har hun kastet sig ud i et byggeprojekt, og den 1. februar 2020 er hestene flyttet ind på Idas eget ridecenter.

Ida har altid vidst, at hun gerne ville leve af at ride, men spørgsmålet var bare, hvordan hun skulle komme dertil, da hun ikke er født ind i en familie, der allerede er en del af sporten.

– Jeg har altid gerne villet leve af det, men jeg vidste jo ikke, om jeg kunne blive god nok. Men så søgte Hesselhøj en medarbejder, og jeg tog chancen og skrev til Hans Jørgen, som inviterede mig på prøve, og efter en uge vidste jeg, at det var det, jeg ville, forklarer Ida og fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg har sammenlagt arbejdet 7 år hos Hans Jørgen, og så har jeg også været 1,5 år hos Nathalie zu Sayn-Wittgenstein i Tyskland. Det var i de år som ansat, jeg fandt ud af med sikkerhed, at jeg ville leve af at drive min egen forretning med heste.

Læs mere om Idas udvikling fra ansat til selvstændig, til nu at have sit helt eget ridecenter i det det netop udkomne februarnummer af magasinet Ridehesten. 

Bladet kan købes her, eller hos vores forhandlere, som du finder en liste over her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen