Ikke bare fremtidige stjerner

21-06-2015 22:52

Anne-Sofie Schou Munk

De unge danskere har virkelig bevist at de ikke bare er fremtidige stjerner, men også kan levere varen lige nu og her. Selv når der skal rides imod nogen af Europas bedste

Stævnet i Hagen har udløst topplaceringer i hobetal til de danske unge ryttere.

Højdepunkterne de sidste par dage, må være at:

Sofia Hegstrup placerede sig i toppen i begge klasser, og hermed kvalificerede sig til europamesterskaberne i Videauban.

Victoria Vallentin blev placeret som 5’er i küren med Fürstentraum og som nummer 4 i den anden kür med Atnon e. De Noir x Akinos.

Ungrytterne red sig ind på fjerde, femte  og sjette pladsen i finalen, det var henholdsvis Alexandra Sørensen på Camiro Mandoe e. Future Cup og Julie Liocouras på Pantani e. Freudenfest / Schwadroneur og Celine Boddum Clausen på San Rabino.

Anna Sophie G. Sørensen og Klooster's Eltino vandt den lille kür finale. Senere på dagen red Anne-Sofie den store finale på sin anden pony Jumanji, her fik Anne-Sofie en 8. plads. De øvrige danske ponyryttere i denne klasse var Louise Christensen på Vegelins Goya der blev nummer 4, og Nikoline Ulrich på Dornick-Son der blev nummer 5.

Karoline Rohman og Adriano B fik en flot tredje plads for deres kür program.

For ungrytterne var det Kathrine Springborg og May Candeloro e. Michellino / Chrevi's Cavallo der var med i top. Denne ekvipage sluttede på en flot 3. plads.

Næsten alle de deltagende danskere blev placeret, hvis du vil se alle resultaterne, kan du se dem HER

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen