International springning på Vilhelmsborg

01-02-2012 13:57

Signe Wiese

Danish Derby Internationale Horse Shows sørger for at februar måned på Vilhelmsborg kommer til at stå i springningens tegn, når der i weekenden bydes indenfor til internationalt springstævne på Danmarks Nationale Hestesportscenter
Copyright Ridehesten.com
Danish Derby Horse Shows byder endnu en gang velkommen til international springning på Vilhelmsborg. (Foto: Ridehesten.com)

Fra den 2. – 5. februar gælder det CSI**, hvor hovedparten af den danske springelite er meldt til start. Publikum kan bl.a. glæder sig til et gensyn med den danske mester Thomas Sandgaard, med brødrene Andreas og Christian Schou, med Tina Lund og med mange, mange andre danske topryttere. Udover de danske ryttere har også flere internationale profiler, meldt deres ankomst til Vilhelmsborg. Publikum kan bl.a. opleve den tyske toprytter Bjørn Nagel, den finske World Cup-rytter Sebastian Numminen, tyske Mike Patrick Leichle, der ved sit seneste besøg på Vilhelmsborg i december 2011 sejrede i Selene Finans Grand Prix ved Danish Christmas Show, og norske Stein Endresen, der medbringer flere danske hingste fra Katrinelund. Der afvikles klasser fra Lille Tur (120 cm) til Grand Prix (145 cm) og søndag bliver den helt store finaledag. Her afvikles bl.a. stævnets største klasse – Grand Prix – hvor rytterne dels rider om point til Rolex-verdensranglisten, og dels om en samlet præmiesum på ikke mindre end 23.000 euro. Selene Finans er endnu en gang hovedsponsor på Vilhelmsborg, og både fredag og lørdag aften er Danish Derby International Horse Show traditionen tro vært ved forrygende rytterfester. Der er gratis entré under hele stævnet, der vil være tændt for varmen i hallen og standområdet kommer traditionen tro til at bugne af stande med alt fra foder og staldinventar til det nyeste indenfor udstyr til hest og rytter. Læs mere om stævnet via link til højre.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald