Isabell var lynhurtig og vandt bronze (video)

29-06-2019 21:36

Annika Knudsen Lorentsen

Det var en utrolig spændende afgørelse i dagens individuelle finale for childrenryttere ved Agria Nordic Baltic Championships. To ryttere skulle ride omspringning om guldet, mens hele fem ryttere skulle dyste om bronzemedaljen. Norske Siri Endresen vandt guld

Her til aften blev det en hæsblæsende afgørelse om de individuelle medaljer for childrenrytterne. Intet mindre end syv ekvipager skulle nemlig ride omspringning. 

Først skulle det afgøres hvem der skulle vinde bronzemedaljen, og her var fem ekvipager ud i en omspringning. Alle rytterne gav virkelig hvad de kunne og der var da også flere der red fejlfrit. 11-årige Isabell Victoria Frost Jensen red på banen med Assendruplunds Cayman og ekvipagen red alt hvad de overhovedet kunne. Fra sidelinjen blev der heppet og råbt og det lykkedes Isabell at ride over målstregen fejlfrit i tiden 37.62 sekunder, næsten et sekund hurtigere end den næstbedste tid. Dermed var bronzemedaljen sikret. 

Se Isabell fortælle om sit ridt i videoen nedenfor og se hendes omspringningsridt i videoen nederst i nyheden.

Copyright Ridehesten.com
Norske Siri Endresen vandt guldmedaljen for children.

Om guldet skulle norske Siri Endresen og svenske Linn Arvidsson ud i en omspringning. Begge ryttere red deres heste fejlfrit rundt og blot 0.22 sekunder skilte de to ad. Det blev norske Siri der vandt titlen som Nordisk Mester 2019 og dermed guldmedaljen, mens Linn vandt sølv.

Se resultatet fra klassen her.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald