Jade og Mathilde i front

15-09-2013 06:59

Lørdag blev dressur og ridebanespringning afviklet ved DRF-mesterskaberne i military for pony kat. 2 og 3

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto: Ridehesten.com

Denne weekend står i militaryens tegn på Søborggård Hestecenter, hvor der bl.a. afvikles DRF-mesterskaberne i military for pony kat. 2 og 3.

Lørdag blev der afviklet dressur og ridebanespringning, mens i dag søndag står på den spændende terrænspringning, der skal afgøre mesterskabet.

Hele 12 kat. 2 ponyer er kommet vel gennem dressur og ridebanespringning, samt fem kat. 3 ponyer.

Mesterskabet for kat. 2 ponyerne føres efter lørdagens dressur og ridebanespringning af Jade Schlichting på Søborggårds Romance, som samlet har 42,8 strafpoint. Lige efter, på en foreløbig andenplads kommer Antonia Dresler på Bæklunds Tabita med 43,4 strafpoint og Emilie Kærsgaard på Alfredo Gallardo med 44,3 strafpoint. Ekvipagerne ligger således tæt i toppen og alt kan endnu ske i terrænet.

Mathilde Louise Møller på Hyldeholts Butterfly ligger på en foreløbig førsteplads for kat. 3 ponyerne med sammenlagt 32,2 strafpoint, og hun har dermed et pænt forspring ned til Fanny Ferslew på Jynx, som ligger på en foreløbig andenplads med 48,6 strafpoint og Frederikke Molberg Schau på Galliganol Anntionette med 52,2 strafpoint på den foreløbige tredjeplads. Intet er dog sikkert endnu, da terrænet ofte kan vende op og ned på stillingen, så dagens tur gennem terrænet bliver en spændende afslutning på mesterskabet.

Se flere resultater her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen