Jan Stampe har heste i hjertet

09-10-2015 13:35

Den 1. oktober tiltrådte 58-årige Jan Stampe som ny sportschef i Dansk Ride Forbund. Den passionerede hestemand medbringer en solid IT- og ledelsesbaggrund fra firmaer som TRYG, Nordea og CSC

Copyright Ridehesten.com
Jan Stampe og Lanell Skovlund.

Jan Stampe er kommet til rideforbundet med mange års ledelseserfaring, hvor han primært har arbejdet indenfor IT-området. Ridesporten er og har altid været en stor del af Jans liv, hvor han har konkurreret på middelsvært niveau i springning og lille turs-niveau i dressur samt deltaget med ungheste i både spring- og dressurchampionater. Passionen deler han med både sin hustru og datter, og i dag har de deres heste hjemme på gården i Helsinge.

Copyright Ridehesten.com
Jan Stampe.

”Ridesporten har altid været omdrejningspunktet for mit liv, og jeg er glad for at få muligheden for at beskæftige mig med den professionelt. Sporten er i rivende udvikling, og jeg glæder mig til at bidrage til udviklingen i tæt samarbejde med klubberne og de mange frivillige ildsjæle, som samlet udgør kernen i sporten. Derfor er det også afgørende for mig, at vi i administrationen fortsat kan holde det høje service- og rådgivningsniveau, så vi kan støtte klubber og frivillige bedst muligt,” siger Jan.

/DRF.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen