- Jeg elsker at træne

10-05-2014 07:18

Sådan fortæller den danske springrytter Kirstin Skjoldshøj bl.a. i forbindelse med, at hun i år tog til unghestechampionatet ved DV’s hingstekåring med de to heste, der havde klaret sig bedst ved egnethedstesterne

Copyright Ridehesten.com
Kirstin Skjoldshøj.

- Jeg er lært rigtig meget igennem de senere år, og har derudfra også ændret en del ting i min ridning og håndtering af hestene, fortæller Kirstin Skjoldshøj, da magasinet Ridehesten nysgerrigt spurgte ind til, hvordan man formår ikke bare at kvalificere en hest til unghestechampionatet i Herning, men dertil at kvalificere to, og endda de to med det højeste points fra egnethedstesterne.

Ved årets unghestechampionat i Herning havde Kirstin hestene Heart of Gold e. Heartbeat/Solos Landtinus (opdr. Mie Nielsen og Theo de Vos) og Pegasus e. Party Dance/Andiamo (opdr. Lene Jakobsen). Begge heste var kvalificeret med hele 925 point ved egnethedstesterne i springning, og på Pegasus blev det endda til en samlet fjerdeplads under de til tider udfordrende forhold i Herning.

I majnummeret af magasinet Ridehesten fortæller Kirstin Skjoldshøj åbent om arbejdet med hestene, forventningerne og forberedelserne, samt selve oplevelsen i Herning.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens majnummer.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen