Kirstin Skjoldshøj vinder MA2** - opdateret!

11-05-2014 17:56

De sidste springklasser ved B-stævnet i Kolding Rideklub er afviklet og rytterne blev udfordret lige til det sidste

Copyright Ridehesten.com
Kirstin Skjoldshøj og Rebbølgårds Chanel - her ved DV's Eliteskue 2013.

Efter afviklingen af C-klasserne blev dagen på springbanen afsluttet af tre B-klasser.

Den første klasse var MB1*, som blev vundet af Martin Mose Knudsen på Connexion efter en fejlfri omspringning i tiden 29,91 sek.

Lejse V. Bramming på Cascada 33 kom fejlfrit gennem MB2** i tiden 59,81 sek., hvilket indbragte hende sejren i klassen.

Dagens sidste klasse var MA2**, og her klarede kun en enkelt ekvipage sig fejlfrit gennem banen. Det var Kirstin Skjoldshøj, som du kan læse en portræt af i magasinet Ridehestens majnummer, på Rebbølgårds Chanel i tiden 82,07 sek. Andenpladsen i klassen gik til Dan Lee på V-Cantate, som havde fire fejl i tiden 72,00 sek.

- Bo Bak Andersen har gennem hele weekenden bygget nogle gode, men også tilpas svære baner i Kolding, hvilket også ses på de mange fejl, der har været i klasserne. De store mængder regn har også øget sværhedsgraden, men heldigvis var bunden på konkurrencebanen helt i top. I MA** i dag var jeg sidste rytter, så derfor vidste jeg, at jeg skulle ride fejlfrit for at vinde. Det var ikke min allerbedste indsats i dag, men heldigvis var Chanel super skarp og sprang fantastisk, så da vi kom fejlfrit over sidste forhindring, var sejren i hus. Det har været en super god weekend for mig. Alle mine heste har sprunget fantastisk, og sejren i MA i dag var lige prikken over i'et, så jeg er rigtig glad og tilfreds!, fortæller Kirstin Skjoldshøj til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen