Jeg retter lige næsebåndet en ekstra gang

10-03-2018 09:00

Sussi Hjort Hollensted

Jennifer Fogh Pedersen retter lige en ekstra gang på alt sin hests udstyr, inden hun skal ride en springkonkurrence. Det er blevet et lille ritual for hende

Copyright Ridehesten.com

Nogle ryttere har små ritualer, før de skal skal ride en klasse. For Jennifer Fogh Pedersen er det, at tjekke alle detaljer på sin hests udstyr en ekstra gang.
 - Jeg retter altid på alting, før jeg sætter mig op på mine heste inden konkurrencer. Jeg tjekker biddet, næseremmen, sadlen og gamacher. Faktisk er det helt ned til mindste detalje som at tjekke om lynlåsen er lukket i min støvle, siger hun.

Bare noget, jeg gør
Og selvom Jennifer Fogh Pedersen har en hestepasser med fra Tyskland, hvor Jennifer Fogh Pedersen bor, som også til daglig sadler hestene op, så skal Jennifer Fogh Pedersen alligevel lige  tjekke om alt udstyret sidder, som det skal.
- Jeg tror, at det er en lille smule irriterende for mine hestepassere. Men jeg tror, at de efterhånden fortæller det til de nye hestepassere, at de altså ikke skal tage det personligt, for det er bare noget, som jeg gør, smiler hun. 

Mit lille ritual
Og for Jennifer Fogh Pedersen er tjekkeriet blevet et ritual, før hun rider.
- Det er simpelthen blevet en vane, at jeg retter det hele. Jeg har det meget bedre, når jeg lige har gjort det, så det gør jeg altid, siger hun.

Se Jennifer Fogh Pedersens lille ritual: 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen