Jeg var utrolig rørt

04-06-2016 10:08

Britt Carlsen

Banebygger Erling Simonsen fejrede i går sin 60 års fødselsdag som banebygger ved DM-stævnet hos Absolut Horses - kolleger og ryttere samlede ind og gav ham en overraskelse

Copyright Ridehesten.com
Banebygger Erling Simonsen blev fejret på banen af banepersonale og ryttere, da han i går fredag fejrede 60 års fødselsdag.

Banebygger Erling Simonsen blev både rørt og overrasket, da fødselsdagssangen gjallede ud over højttaleranlægget og alle på Tågerup råbte et trefoldigt leve for den populære banebygger. Han fyldte 60 år fredag, og den dag valgte han, som så mange andre, at bruge på at bygge baner. Det kræver en forstående familie, og det har Erling heldigvis. 

Hans kolleger, banepersonale og mange ryttere havde samlet ind til gaver, lagkager, blomster og flag. - Det var godt jeg havde solbriller på, smiler Erling lunt dagen derpå, for han indrømmer at han blev ganske rørt over så mange havde tænkt på ham.

Solen brager ned over stævnepladsen hos Absolut Horses, et pragtfuldt sommervejr, der er pølser på grillen og koldt fadøl i hanerne, vandet er lagt på køl og stævnepladsen er klar til at tage imod, når Alfarvad Youngster Finalen afvikles fra kl. 14 efterfulgt af Jyske Bank finalen for U21 ryttere kl. 16.15. Dagen slutter med en stor S-springning som starter kl, 18.15.

- At vejret er godt er altafgørende for mange tilskuere, der er mange som har givet mig kredit for det gode vejr (på grund af fødselsdagen), det påtager jeg mig gerne, men jeg er nok ikke alene om at fylde år, smiler Erling mens han med et vågent øje følger dagens første springklasse.

Læs et lille portræt af Erling Simonsen i det kommende nummer af magasinet Ridehesten. 

Se dagens program startlister og resultater her. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald