Juni 2022: Magasin fyldt med avl og sport

31-05-2022 09:33

Annika Knudsen Lorentsen

Det nyeste nummer af magasinet Ridehesten er udkommet og på vej rundt i landets postkasser. I denne udgave er der mange spændende artikler at dykke ned i, og særligt avlen og sporten er i fokus

Copyright Ridehesten.com

Oplevede du ikke selv DM i springning hos Absolute Horses, som blev afholdt for 12. og sidste gang i denne omgang? Så kan du i det netop udkomne Ridehesten magasin, juni-nummeret, opleve forskellige glimt fra mesterskabet, ligesom vi tager jer tættere på årets bronzevinder, som vandt sin første medalje som seniorrytter. 

Er du mere til avl, så kan du i dette magasin blive klogere på, hvordan du bliver klar til årets følsluer eller læse om mønstring. 

Magasinet byder blandt andet på følgende artikler:

  • Klikkertræning og dressur - del 1
  • Rytterfitness med Stine Cassøe - del 2
  • Ansvarsforhold i hestebranchen
  • Fragile Foal Syndrome
  • Fra føl til sportshest: Hevringholms Delaya

Foruden ovennævnte finder du meget andet spændende læsestof i magasinet, som der som altid, ligeledes byder på mange flotte billeder, som et supplement til teksterne i de mange artikler. 

Tryk her og få magasinet leveret lige direkte til døren.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten – Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing