Kæmpestævne på Mors starter i dag

17-05-2012 09:13

Signe Wiese

Fra i dag og fire dage frem går det løs i Morsø Rideklub, når Danmarks vel nok største c-stævne skal afvikles - ud over c-stævne er det også på Mors, at det uofficielle DM for beriderelever skal afgøres
Copyright Ridehesten.com
Et kig ud over den kæmpestore stævneplads på Mors. (Foto: Ridehesten.com)

I løbet af de fire stævnedage bliver Morsø Rideklub invaderet af et hav af heste, ryttere og hjælpere fra nær og fjern. Der afvikles både klasser i dressur og i springning, for både heste og ponyer. Fra den 17. - 20. marts skal der afvikles 805 starter i ponyspringning, 462 starter i ponydressur, 750 starter i springning for heste, og endelig 835 starter i hestedressur. Det giver et samlet antal starter på ikke mindre end 2852 starter! Beriderelevernes uofficielle danmarksmesterskab i springning og dressur skal også afgøres. Finalen i dressur, der går i en MB2 er programsat til fredag den 18. maj kl. 11.00, og finalen i dressur, der afvikles i en LA2* er programsat til søndag den 20. maj kl. 12.30. Du kan få meget mere infor om gigantstævnet på Mors via link til højre.

Ridehesten har naturligvis folk på plads hos Morsø Rideklub - besøg os på standen, eller få en af de dygtige fotografer til at tage billeder af lige netop dig og din hest!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen