Olympia Horseshow starter i dag

17-12-2018 07:12

Camilla Tiefensee Schrøder

Det store internationale stævne i London skydes i gang med World Cup Grand Prix-dressur, hvor danske Ulrik Mølgaard er blandt rytterne på startlisten

Copyright Ridehesten.com

I dag tages der hul på en hel uge fyld med ridesport på topniveau, når det traditionsrige Olympia Horseshow i den britiske hovedstad åbner dørene for op mod 90.000 mennesker.

Første punkt på programmet er World Cup-dressur, som starter i aften klokken 20, og Danmark er repræsenteret med Ulrik Mølgaard og DV-vallakken Michigan e. Michellino. Blandt rytterne på startlisten er desuden hollandske Hans Peter Minderhoud, britiske Lara Butler og ikke mindst Charlotte Dujardin, som indtager hjemmebanen med Hawtins Delicato e. Diamond Hit samt.
DV-hingsten Glock's Zonik skulle også have været til start under den hollandske rytter Edward Gal, men har desværre meldt fra.

Der er også masser af springning på programmet. Blandt de verdensstjerner, som er klar til at indtage Olympias springbaner er verdensranglistens nummer to, Steve Guerdat, og nummer fire, Marcus Ehning. Også svenske Henrik von Eckermann, amerikanske Laura Kraut og italienske Lorenzo de Luca har meldt sig på banen.

Ud over springning og dressur er der også kørsel samt naturligvis en lang række shows for hesteentusiaster i alle aldre.

Se programmet for hele ugen.

Livestreaming på FEI.tv.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen