Kallehavegaard blev Danmarksmestre

02-06-2019 20:40

Camilla Tiefensee Schrøder

DRF-mesterskaberne i military for hold blev afgjort i dag, og det blev Kallehavegaard Rideklubs hold, der løb med den fornemme vindertitel efter at have ligget i spidsen siden den indledende dressurtest

Copyright Ridehesten.com
Lecia Remmevad og Fifi Dong Fly vandt en individuel førsteplads i CNC90 med 26 strafpoint og var dermed med til at sikre guldet til Kallehavegaard Rideklub. Foto: Jimmy Leen Friis
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kallehavegaard Rideklubs militaryhold lå i spidsen gennem hele weekenden, og i dag fik de med tre fejlfri runder på springbanen sikret sig guldmedaljen og titlen som vindere af DRF-mesterskaberne i military for hold.

Holdet vandt med en samlet score på 92.6 og består af  Heidi Nyhus Jensen på Landlystens Zarina e. Solos Landtinus/Lord Caletto (opdr. Peter Hoeck), som fik 45.8 strafpoint i Equus Cura CNC2*-STia Lundemose Andersen og Chelsea e. Churchill/Kanudos XX (opdr. Lotte Engborg og Kim Løwe), som sluttede på en individuel andenplads med 38.0 strafpoint i NAF Danmark CNC1*-S, Lecia Remmevad og Fifi Dong Fly e. Freezbee-Pari/Come Back II (opdr. Ida Naja Mitchell Brieghel), som individuelt vandt Toftegaardens Rideudstyrs CNC90 - Nathalie Horse Care Military Cup med 26.6 strafpoint og Heidi Birch Kristensen på Cavalli, som individuelt vandt H&M Equestrian Aqua CNCP90B Pony med 28.0 strafpoint.

Tæt kamp om sølv og bronze
Sølvet gik til pigerne fra Vestermarie-Nylars Køre- & Rideforening, som holdt fast i deres andenplads fra i går. Astrid Vibe Skovgaard på Thanehøjs Prada-Noir, Luna Richter på Pembrey Amira, Siw Kaas på Petite Étoile Siegaård og Freya Engmann på AC-Star Quickie af Engvang sluttede tilsammen på 109.7 strafpoint.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De vandt med et enkelt point foran konkurrenterne fra Aalestrup Heste- og Rideklub, som sluttede på bronzepladsen med 110.9 strafpoint takket være indsatsen fra Anne Sønderbek på Batoli Row, Maibrit Laustsen på Lillifee AJK, Susanne Dam på Wolhøjgaard's Roserain og Emilie Nielsen på Odden's Replay.

Se start- og resultatlisterne

Den endelige vinder af stævnets sværeste klasse Møllerens CNC3*-S blev Casper Rasmussen på hoppen Coradine S e. Carrico/Fruhling (Landjonker) (opdr. Margrethe Steffensen). Hans slutresultat var 41.9 strafpoint.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner