Karen uovervindelig med Fiorina

28-01-2024 18:11

Karen Møller Rohde og den 6-årige Fiorina Ask gør rent bord til det internationale springstævne i Kronenberg i Holland med deres tredje sejr til stævnet

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde og Fiorina Ask. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Karen Møller Rohde red i går endnu en sejr hjem med den 6-årige Fiorina Ask e. Dominator 2000 Z/ Carthago (opdr. Stutteri Ask), da de for tredje gang i denne uge var den bedst springende ekvipage i unghesteklassen for 5- og 6-års heste til det internationale stævne i Kronenberg, Holland. 

Fiorina Ask er efter den velkendte springhoppe Feline Ask e. Carthago/ Voltaire (opdr. Stutteri Ask), der sammen med Søren Møller Rohde har placeringer ved DRF's championatsfinaler, deltagelse ved UVM som 7-års og starter op til 160 cm-klasser på CV'et. Derudover har hun avlet flere springheste, der rider med på i toppen på internationalt niveau. 

Torsdag og fredag i denne uge blev det ligeledes til en sejr for Karen og Fiorina, der alle dagene har leveret fejlfrie og hurtige ridt. Om Fiorina fortæller Karen: 

– Hun er jo bare enormt forsigtig og har et godt gå-på-mod. Hun er meget nem at have med, og hun vil gerne. Og trods sin størrelse - hun er jo ikke så stor - så springer hun med stor kapacitet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Derudover tilføjer Karen også, at hun allerede er blevet en del af avlen derhjemme. 

– Udover sin højde så er hun jo en meget komplet hest. Og hun har vist meget på banen allerede, hun blev jo nr. 3 til Falsterbo sidste år. Så det er en, vi også tager med i avlen. 

Efter planen kommer skal der komme tre føl med Fiorina som mor til sommer, hvoraf to af dem har Vassini Ask e. Van Gogh/ Cassini I som far. 

Klassens resultat. 

Stævnets start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen