Karoline Sloth Kjær blev dobbelt Trophy-vinder igen

06-12-2021 09:19

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med Baltic Cup-finalen skulle der findes de samlede trophy-vindere i alle aldersgrupper, og Karoline Sloth Kjær lykkedes at vinde for både kategori 2 og 1, mens der var andre vindere for children, junior og kategori 3-ponyer. Ponyerne Grand Prix-klasser blev ligeledes afgjort i går, på finalestævnets sidste dag

Copyright Ridehesten.com
Emilie Rebecca Rohde og Tovdal's Anais Anais. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

En vellykket Baltic Cup-finale er nået til vejs ende og det er afgjort, hvilke ryttere der vandt årets Trolle Trophy, hvor der var særdeles flotte præmier på højkant. 

Hos kategori 3-ponyerne blev det Emilie Rebecca Rohde, der med en sejr på Tovdal's Anais Anais i Grand Prix søndag, sikrede sig titlen som trophy-vinder. 

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær og Rødtjørns Aragon. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Karoline Sloth Kjær dobbelt vinder
For både kategori 2 og 1-ponyer blev det Karoline Sloth Kjær der tog titlen. Inden finalestævnet lå Karoline i front i begge kategorier, en føring som ingen lykkedes med at tage fra hende. Det er ikke første gang, at Karoline tager titlen i flere kategorier. 

Det er Karolines sidste ponyår, så det blev en flot afslutning, hvor der selvfølgelig også var mange følelser indblandet. Selvom det selvfølgelig altid er trist for rytterne, når de skal give tøjlerne på deres ponyer videre til nye ryttere, så er Karoline allerede i fuld gang på hest, hvor hun blandt andet kommer til start i næste uge ved Christmas Show. 

Copyright Ridehesten.com
Flotte pokaler til vinderne. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Julie Stenmann Christensen og Emma Ponsaing også bedst
Hos children rytterne blev det Julie Stenmann Christensen der tog den samlede trophy-titlen. Hos juniorrytterne blev det Emma Ponsaing, der kunne glæde sig over sejren og de mange flotte præmier fra sponsor Trolle Company, som fulgte med. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Emma Ponsaing red en topplacering hjem i den 140 cm høje junior Grand Prix, og det var blandt andet det, der sikrede hende titlen. 

Copyright Ridehesten.com
Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Flotte ridt i ponyernes Grand Prix
I går bød også på afgørelsen i alle tre ponykategorier. Hos 3'er ponyerne blev det som nævnt Emilie Rebecca Rohde, der tog sejren, mens det på andenpladsen blev svenske Caroline Ankarcrona. På tredjepladsen blev det Ingrid Christine Laursen med Carabas du Marquais. 

Hos kategori 2-ponyerne blev sejren svensk og gik til Mathilda Hansson, mens Karoline Sloth Kjær red andenpladsen i hus i sadlen på Lantau Lah-Di-Dah, som nu er klar til at rejse til sine nye ejere. 

På tredjepladsen i denne ponykategori blev det Emilie Øvlesen med Carnhill Bertas Lad, som var den tredje og sidste rytter, der fik en plads i omspringningen. 

Hos kategori 1-ponyerne vandt Magdalene Rose Mikkelsen i sadlen på Attyrory Rebel, og denne sejr var det, som sikrede hende andenpladsen i den samlede trophy-stilling. På andenpladsen i Grand Prix blev det endnu engang Karoline Sloth Kjær, denne gang i sadlen på Rødtjørns Aragon, mens Cecilie Busch og Orchid's Colyne blev nr. 3. 

Resultater fra Baltic Cup-finalen. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen