Kender du et sportstalent fra din klub?

17-05-2014 12:23

Giv dem chancen for at vinde guld! Indstil en person eller et hold, som du synes fortjener at blive fejret for deres sejre – for eksempel et mesterskab, et unikt træningsresultat eller en udtagelse. Du bestemmer, hvad der tæller 

Copyright Ridehesten.com
Modelfoto.

Toms Danmark fejrer vinderne for tredje år i træk med Guld Barre Prisen på 10.000 kr.

Guld Barre Prisen
Guld Barre Prisen kører for tredje år og er danskernes pris til regionale sportstalenter. Med prisen ønsker Toms Danmark at fejre dem (både enkeltpersoner og hold), som har opnået et flot resultat, men som ikke nødvendigvis er kommet i mediernes søgelys. Der skal findes fem vindere – en fra hver region – og de vinder alle 10.000 kr.

Hvordan deltager man?
Alle kan indstille deres sportstalent fra den1. maj og frem til den 30. august. Derefter udvælger en jury fem kandidater fra hver region, og så skal danskerne og juryen bestemme, hvem vinderne skal være.

Indstil dit sportstalent HER.

Afgørelsen
Du indstiller et sportstalent. Derefter udvælger en jury bestående af Toms og en række regionale chefredaktører fem talenter fra hver region, som du og andre kan stemme på via Facebook. Til sidst udvælger juryen, på baggrund af facebookstemmerne og deres egne stemmer, fem vindere (én fra hver region). De fem vindere vil hver modtage Guld Barre Prisen på 10.000 kr.

Vinderne offentliggøres d. 1. november 2014.

Kilde: Toms Danmark/Dansk Ride Forbund

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen