Kirstinelund holder springstævne for første gang

10-06-2021 12:31

Annika Knudsen Lorentsen

Kirstinelund Sportsrideklub holder til lidt uden for Aarhus, og i næste weekend holder klubben sit første springstævne, hvor der er fokus på at skabe en god og hyggelig oplevelse for alle, og rytterne kan se frem til at ride på en helt nyanlagt bane og om flotte ærespræmier i alle klasser

Copyright Ridehesten.com
Rundt om banen er der lavet plads til at publikum kan hygge sig og kigge på de mange ryttere, som rider på banen i løbet af weekenden. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 19. og 20. juni slår Kirstinelund Sportsrideklub dørene op til deres første springstævne på deres nyanlagte Walber ebbe-flod bane, og der er lagt op til en hyggelig weekend i springningens tegn. 

– Vi glæder os. Jeg rider jo selv dressur, men jeg glæder mig helt vildt til at holde det her springstævne, fortæller Susanne Barnow, som er dressurrytter, og sammen med sin partner, Steffen Kristensen, driver Kirstinelund Ridecenter. 

– Sidste år holdt vi dressurstævne, og nu er tiden kommet til, at vi også skal prøve kræfter med at afvikle springstævne. Vi vil gerne give den gas, og vi forsøger virkelig at gøre noget ud af det her stævne, forklarer Susanne, og fortsætter: 

– Selvom der stadig er corona, som der skal tages hensyn til, så glæder vi os til at byde velkommen til ryttere, hjælpere og publikum, og vi håber, at vores stævne foruden ridningen, kan have fokus på hygge og sammenhold. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Store og positive ambitioner
I år er første gang, at klubben skal afholde et distriktsstævne i springning, men det betyder ikke, at der ikke er ambitioner. Der snakkes allerede om, hvordan der næste år kan gøres endnu mere for at skabe en fællesskabsfølelse og hygge omkring stævnet. 

– Vi håber, at vi kan skabe en tradition om det her stævne, hvor folk kommer og hygger sig sammen, og hvor der er plads til alle. Vi glæder os til, at stævnet skal stå, og vi glæder os også allerede til, at vi næste år kan bygge endnu mere på, understreger Susanne, som også fortæller, at der er gode præmier at ride om. 

– LH Foder har eksempelvis sponsoreret et gavekort på 1000 kroner til alle vindere, og så har de også sponsoreret gavekortet til U-klasserne. Da man jo ikke kan kåre en vinder i en U-klasse, har vi besluttet, at vi trækker lod blandt alle nulrunderne i disse klasser, og det betyder jo, at der er nogle, der går hjem med en ekstra præmie, selvom man ikke har redet en klasse med placeringer. 

Susanne understreger også, at det i høj grad er muligt at afholde dette stævne, fordi det er en stærk klub, hvor folk gerne vil hjælpe med, at tingene lykkes. Klubben og de mange frivillige kræfter ser frem til at byde ryttere og publikum velkomne til Kirstinelund, og alle kræfter sættes ind på at afvikle et godt stævne. 

Vil du gerne se mere om stævnet, og følge med, kan du følge med på klubbens Instagram her. 

Copyright Ridehesten.com
Springbanen hos Kirstinelund Sportsrideklub. Foto: Privat
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald