Kirstinelund holder stort stævne

08-06-2023 17:53

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge afholder Kirstinelund Sportsrideklub lands- og distriktsstævne i dressur, og arrangørerne har gjort sig umage for at stable et godt arrangement på benene

Copyright Ridehesten.com
Fra sidste års stævne. Nu er der vokset græs frem på de anlagte volde, og stævnepladsen fremstår endnu flottere. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra den 16.-18. juni inviterer Kirstinelund Sportsrideklub indenfor til lands- og distriktsstævne i dressur, hvor der er mange forskellige klasser på programmet. 

Kirstinelund Sommer Festival afholdes på ridecenterets nyere anlagte Walber ebbe-flod-bane, hvor omkring omgivelserne er lavet, således at de er indbydende for ryttere, heste og publikum. Sidste år afholdte klubben ligeledes stævne, hvor faciliteterne var helt nyanlagte. I år er græsset vokset frem, og omgivelserne fremstår endnu mere indbydende. 

Copyright Ridehesten.com
Banen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Det er muligt at opstalde hesten i forbindelse med stævnet, og vælger man dette, kan man se frem til bokse på fast bund, som sikrer, at hestene står stabilt og godt. Derudover er der mulighed for at lufte hesten på de hertil lavede paddocks. Ved stævnet afholdes der et bredt udsnit af klasser, og der er blandt andet Bundgaard Byg Cup på programmet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi vil gerne forsøge at samle en bred skare af ryttere, således at man kan starte både med unge og uddannede heste, ligesom både mindre erfarne og erfarne ryttere kan ride ved stævnet, fortæller Susanne Barnow, der er en af arrangørerne bag stævnet. 

Der er selvfølgelig gratis adgang for publikum til stævnet, og de kan nyde godt gode tilskuerpladser og en cafeteria med et bredt udvalg. 

Læs mere om tilmelding til B-klasserne her. 

Og til C-klasserne her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen