Kirstinelund værter for efterårsstævne

28-10-2023 08:32

Aviaja Vindum Hansen

Fredag blev startdagen for Kirstinelund Horse Festival Efterårsdressur, hvor en masse dygtige ekvipager konkurrerede i dressurklasser fra LA1 til MB3

Copyright Ridehesten.com
Caroline Vang Klemmesen med Gørklintgårds Satre. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kirstinelund Sportsrideklub har efterhånden afholdt en del stævner, og i denne weekend, har de endnu engang budt indenfor på deres ridecenter ved Harlev nær Aarhus.

Et bredt spænd af dressurklasser venter forude for weekenden, og allerede i går var der flere konkurrencer på programmet. Lørdag og søndag byder programmet blandt andet også på Grand Prix og mange andre procentklasser i dressur.

Copyright Ridehesten.com
Michelle Skovsager med Blue Hors Zampalo. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredagen blev afsluttet med en spændende procentklasse for hest, hvor deltagerne kunne ride MB0, MB1, MB2 eller MB3. Hele 16 ekvipager var meldt til start.

Michella Skovsager overtog tøjlerne på hingsten Blue Hors Zampalo e. Blue Hors Zack/ Brentano II for blot et par måneder siden. Hingsten har indtil da været ejet af Blue Hors, hvor han blev redet af Amalie Albæk. Michella og Zampalo har hentet flotte resultater hjem på kort tid, og denne fredag var ingen undtagelse. Ekvipagen løb nemlig med sejren i procentklassen MB2 for hest til 72,105 procent.

Alle start- og resultatlister fra stævnet.

Ridehestens fotograf var til stede på Kirstinelund i går, og billederne vil være online på ridehesten.com snarest muligt.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen